Продават билети за Ал Ди Меола
Продават билети за Ал Ди Меола / netinfo

 

От сряда започва продажбата на билети за концерта на Ал Ди Меола. Звездата на джаза ще свири в Русе на 23 ноември. Организатор на проявата е Dingo Music със съдействието на Община Русе.  Концертът ще се проведе в Доходно здание от 20 часа, а билетите ще бъдат на цени от 30 до 60 лв. на предварителна продажба и 60 лв. в деня на концерта.

 

Билети ще могат да се купуват в Max Music Club и на касата на Доходно здание, а от 20 октомври и в мрежата на Ticketstream.

 

На сцената с Ал Ди Меола ще излязат още трима големи музиканти: Пео Алфонси – китара,  Гумби Ортиз – перкусии и Фаусто Бекалоси – акордеон. Квартетът ще представи един изцяло акустичен проект, който представлява шеметна комбинация от фламенко, латино, джаз и world. Дискографията на Ал Ди Меола наброява 43 албума, сред които и мултиплатиненият ”Петък вечер в Сан Франциско”.

 

През бляскавия си артистичен път той работи с най-добрите имена на световната сцена – Чък Къриа, Стенли Кларк, Карлос Сантана, Жан-Люк Понти, Джон Маклафлин, Пако Де Лусия и много други. Награждаван е 4 пъти за най-добър джаз китарист.